WELKOM BIJ
INTERCOLLEGIAAL

Waarom de naam Intercollegiaal? Omdat het uitgangspunt gelijkwaardigheid en het oplossingsvermogen van een ieder is. Uitgaan van de oplossingsgerichte competenties van individuen en teams, in beweging brengen van wat onder de oppervlakte ligt.

Omgaan met veranderingen, in welke setting dan ook, roept angst op en verlies van focus op je drijfveren (datgene waar jij je bed voor uitkomt). Inzicht vergroten in gedrag en drijfveren en hiermee weer grip krijgen op je eigen mogelijkheden en perspectief daar draait het om!

Korte trajecten met haalbare resultaten en eerlijke feedback.

LEES MEER

DIENSTEN

intercollegiaal

Of het nu gaat over het kunnen omgaan met conflicten, het ontwikkelen van zelfinzicht of het eigen maken van vaardigheden, het begint bij jezelf.  Wanneer je in staat bent om je intern gerichte blik naar buiten te richten (de ander niet als obstakel, middel of als onbelangrijk te beschouwen), de ander als een mens met eigen behoeften en intenties te zien, verandert het totale perspectief van waaruit je denkt en handelt. Eenvoudige gedachte. Maar het vergt de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen handelen en onder ogen te zien wanneer de toevlucht gezocht wordt in zelfrechtvaardiging en zelfmisleiding. Dit vraagt moed. En een coach kan dit, soms pijnlijke, proces begeleiden en stimuleren.

Wanneer het je aanspreekt om op een directieve wijze aan de slag te gaan en confrontaties je niet afschrikken, dan is het aanbod van Intercollegiaal een goede keuze. Trainingen en teamcoaching kunnen op de locatie van de opdrachtgever worden aangeboden, individuele coaching vindt op een locatie plaats in midden Nederland. Intercollegiaal is gevestigd in Geldermalsen.

LEES MEER

TRAININGEN

LEES MEER

MEDIATION

LEES MEER

COACHING

LEES MEER

CONTACT
OPNEMEN?

Intercollegiaal

Praktijk voor mediation,
coaching en training
Van Dam van Isseltweg 9
4191KC Geldermalsen

mr. S. E. P. C. Fehr (Shirley)
Tel: 06 – 57 99 18 21
e-mail: info@intercollegiaal.nl
shirleyfehr@intercollegiaal.nl

In samenwerking met:
Korver Mediation
Kind uit de Wind

Twijfel niet..